Amstelveen - Begin 2018 opende de jonge Amstelveense schoonheidsspecialiste Denise van Dijk haar eigen beautysalon: Beauty Unit Amstelveen. De salon biedt een groot aantal beautybehandelingen aan, waarbij blijkt dat persoonlijke aandacht én professionaliteit uitstekend samen kunnen gaan.

Er hangt een huiselijke en relaxte sfeer in de salon aan de Dr. D. Boslaan in de wijk Elsrijk. ‘We vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze klanten. Naar de salon gaan moet een uitje zijn’, legt Denise uit. Om die reden word je bij Beauty Unit Amstelveen altijd ontvangen met koffie of thee met verse lekkernij. ‘Een behandeling bij ons is een verwenmoment. Van begin tot eind.’

Perfect duo

Sinds mei vorig jaar heeft de salon van Denise versterking gekregen van de ervaren (en ook Amstelveense) schoonheidsspecialiste en pedicure Brenda Haneveer. ‘Denise en ik hebben al eerder samengewerkt in een andere salon. We weten wat we aan elkaar hebben en vullen elkaar perfect aan’, aldus Brenda.

Breed aanbod

Je kunt bij Beauty Unit Amstelveen terecht voor talloze behandelingen zoals massages, shellac (voor handen en voeten), pedicure, manicure, harsen, wimperextensions of wimperlifting en natuurlijk verschillende gezichtsbehandelingen, zowel voor mannen als vrouwen.

Denise: ‘We bieden ook allerlei huidverbeteringsbehandelingen aan. Van enkele behandelingen tot diverse kuren.’ Je kunt ook bij bij de salon terecht voor microdermabrasie-behandelingen. ‘Dat is een intensieve peeling om de dode huidcellen op de huid te verwijderen. Dit zorgt na slechts één behandeling al voor een oppepper van de huid. En met een kuur krijg je een prachtig resultaat’, legt Brenda uit.

In de watten

Bij Beauty Unit Amstelveen wordt er écht tijd voor je gemaakt en hartelijk voor je gezorgd. Denise: ‘We vinden het belangrijk dat er zowel vóór, tijdens en ná de behandeling naar de klant geluisterd wordt. We plannen onze afspraken dan ook ruim in, zodat daar ook de tijd voor is. Mocht de klant eens haast hebben, dan houden we daar uiteraard ook rekening mee. ‘Wist je dat je bij ons ook bijvoorbeeld met je moeder, oma, zus of vriendin gelijktijdig een behandeling kunt laten doen? Samen is wel zo gezellig!’

Gratis parkeren

Een afspraak maken bij Beauty Unit Amstelveen kan eenvoudig via e-mail, telefoon en WhatsApp. ‘Of loop gewoon even binnen’, aldus Denise. Fijn bijkomend voordeel: het Stadshart is op loopafstand en toch kun je hier voor de deur gratis parkeren. De salon is geopend van maandag t/m vrijdag, maar wil je een keer in het weekend langskomen, vraag dan naar de mogelijkheden.

Informatie

Beauty Unit Amstelveen
Dr. D. Boslaan 13
Telefoon 06 828 938 13
denise@beautyunitamstelveen.nl
www.beautyunitamstelveen.nl