Meet milu

 

Met het oog op de huidige beauty trends, is MILU voor je op zoek gegaan naar makkelijk toepasbare beauty boosters voor dagelijks gebruik.

MILU is je perfecte match tijdens een lange vlucht, in je badkamer, na een actieve dag, of gewoon een verwenmomentje voor jezelf! 

 

MILU inspireert met producten die innoveren en verrassen met speciaal geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit. 

De eerste bestemming waar MILU je mee naartoe neemt is Zuid-Korea. Benieuwd waarom? 

Dit is zo'n beetje de enige cultuur waarin schoonheid zo'n prominente rol speelt en waar zoveel innovatieve en verrassende ingrediënten worden gebruikt voor een uitgebreid beautyritueel. 

Geïnspireerd door de altijd stralende, "dewy" huid van de Koreaanse vrouwen, heeft MILU een collectie gecreëerd met instant beauty boosters.

De lijn is dermatologisch getest en bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, die zacht zijn voor je huid en aansluiten op jouw specifieke behoefte. 

In Zuid-Korea is de dagelijkse beauty routine niet compleet zonder deze must haves: Sheet maskers. Deze instant beauty boosters voor eenmalig gebruik bevatten elk een rijk serum, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. 

 

De MILU sheet masker collectie biedt een oplossing voor elk moment dat je huid erom vraagt! Of gewoon wanneer je een momentje voor jezelf nodig hebt. Maar er is meer! MILU vond de perfecte beauty tool voor optimale dagelijkse reiniging en exfoliëring van je gezicht: de puurste Konjac cellulose spons van Jeju Island. 

 

De MILU collectie is een toevoeging aan en geen vervanging van je dagelijkse skin care routine. MILU is er op elk moment dat je huid een extra boost en glow nodig heeft.

 

Alle sheetmaskers zijn verkrijgbaar bij Beauty Unit Amstelveen vanaf € 8,95 per stuk! 

 

*pssst.. de Sheetmaskers kunt u ook toevoegen aan uw gezichtsbehandeling bij Beauty Unit Amstelveen